Descriere
Crackerii Maroco ne introduc in bucataria Orientului Mijlociu printr-un mixt aromatic de mirodenii si semințe, consacrat sub denumirea de Za’atar, foarte apreciat și prețuit de popoarele Asiei Mijlocii fiind considerat un adevărat tonic pt cogniție, digestie.
Ingrediente: făină integrală de grâu, apă, ulei de măsline, amestec Za’atar (cimbru, oregano, măghiran, piper, semințe de susan), sare neiodata.
Produs vegan, fără ouă, fără lapte, fără ulei de palmier.
Nu conține agent de dospire.
Produs in România.
Alergeni:
Conține gluten, semințe de susan și produse derivate.
Beneficii:
sursă de antioxidanți – flavonoide ( cimbru, oregano, măghiran, piper)
susțin procesele de digestie prin prezența uleiurilor esențiale din piper și măghiran și funcția de apărare a organismului, cimbru și oregano fiind veritabile
Susțin funcția de apărare a organismului, uleiurile esențiale din cimbru și oregano fiind cunoscute pt efectele lor deparazitare, antifungice și antuseptice
Susțin funcția intelectuală
sursă de omega 3 (ulei de măsline), indispensabil pentru sănătatea sistemului cerebral, cardiac vascular și articular
sursă 100% naturală de calciu cu asimilare biologică integrală (semințe de susan)
sursă de fibre (făina integrală de grâu)
sursă de B-uri (făina integrală de grâu)
potriviți și pentru o dietă vegetariană/ vegană
fără coloranți și conservanți chimici.
Momente speciale:
Gustul complex, ușor amărui al crackerșilor MAROCO îi transformă într-un aperitiv foarte versatil și inedit, ce poate înlocui cu succes lipiile, acompaniați de sosuri și paste specifice Asiei Mijlocii: sos tahini, humus, pate de măsline.
Descriere generală:
Pot fi gustarea perfectă pt o călătorie sau pentru o zi plină de provocări și solicitări, atât fizice cât și intelectuale, fiind o sursă de fibre, acizi grași esențiali, proteine, vitamine și minerale.
Recenzii
Nu există încă recenzii.